Valborg

Godkväll! Ville bara kika in och hälsa er alla en trevlig valborg<3

Blossoms

Photos taken by me

Last year

Photos taken by me
Dessa underbara bilderna tog jag förra året på Valborg. Får se om det blir en lika fin Valborg iår?

Breakfast

God morgon! Eller ska jag säga god eftermiddag? Skulle egentligen till gudstjänsten idag men jag försov mig en timme...men det var väl väldigt välbehövligt så jag får väl ta det nästa helg istället. Det är nämligen så att jag ska ta konfirmationen till sommaren och då måste man gå et antal gånger i kyrkan innan själva konfirmationen börjar. Mina planer för dagen är massor av plugg, det är även väldigt fint väder idag så en sväng ut blir det väl också. Tror det kommer bli ganska bra bloggning idag ändå så håll utkik! Vad ska ni hitta på idag?♥

Onsdag 25/4 2012

Hejsan! Idag är det regnigt och allmänt tråkigt väder ute så tänkte liva upp bloggen med en fin solnedgångsbild från i somras på färjan. Vi har precis haft mini röris med småttingarna så nu är jag helt slut ;)

Praovecka

Heeejheej! Jag har just nu 30minuters rast. Mumsar på lite morotskaka som en av personalen har gjort. Denna veckan praoar jag på ett dagis och varvat med de har jag en del läxor och så har jag ju träningen så därför kommer uppdateringen inte vara på topp, bara så ni vet ;) Hade träning imorse också, älskar känslan efter ett morgonpass, härligt haha! Nej nu är min lilla paus snart slut. Ha en fin dag<3 (har inga bilder på mobilen så ni får nöja er med en från min istagram tthehannah)

Black and white

Här är två till bilder som jag knäppte av med självutlösaren i fredags. Hade inget att göra så gjorde ett ryck och testade på en liten ny variant av fotostil. Själv blev jag väldigt nöjd! För fler bilder är det bara att skrolla ner 2-3 inlägg :)
Annars då? Helgen bjöd på årets första långbanetävling och idag var det första dagen på praon. Jag praoar på ett dagis hela denna veckan så det ska bli kul! Lite omväxling med skolarbetet är alltid skönt. Fast helt kommer man ju aldrig från skolarbetet så klart...har en hel drös med läxor jag måste gå igenom så det hade jag tänkt göra nu. Det är ingen träning ikväll heller så ska passa på och göra så mycket som möjligt för sen är det full rulle hela veckan. Hoppas allt är bra med er så hör vi senare. Ciao♥

Pannkakor

Nu har jag precis ätit pannkakor. (bjuder på den sista smickrande bilden, he-he)

Sydsim swim meet

I helgen är jag iväg och tävlar, wish me good luck!

Antique

Photos taken by me

Årets första mjukglass

Vad passar inte bättra än att starta helgen med årets första mjukglass, mums!

 

TV - serier

Tänkte att eftersom jag inte har så mycket att skriva här på bloggen just nu så kunde jag skriva lite mer om mig själv, vad jag gillar, vad jag gör på fritiden m.m
Mina absoluta favoritserier är Greys Anatomy och Gossip Girl!! Nu har jag även börjat kolla på Pretty Litte Liars som jag också tycker är mycket bra!. Så nu vet ni de, haha! Nu börjar min mattelektion, hej!

Smoothie

Tänkte bara tipsa om hur man kan göra en supergod och nyttig smoothie på bara något minut.
Det du behöver är:
- Bär (här har jag tagit jordgubbar och hallon)
- En banan
- Naturell yoghurt 2-3dl (blir godast med vaniljjorhurt men om man inte har de hemma är det bara att slänga i 1-2tsk vaniljsocker istället)
- En mixer
Börja att skiva bananen. Släng sedan i bären (om jordgubbarna är väldigt stora och hårda värm dem en liten stund och dela sedan dem så de inte fastnar i mixern). Häll sedan i yoghurten och smaksätt med vaniljsocker.
Klart! Hur lätt som helst, eller hur?
Nu ska jag se på alcatraz så ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

Happy B-day


Grattis världens bästa Anna på 15-års dagen! Hoppas du får en toppendag! Love you bästis♥

Sunday

Hej! Tänkte bara kika in och se hur det är med er? Igår skulle jag egentligen tränat men när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Senare mot dagen mådde jag konstigt nog nästan som vanligt så antar att det bara var brist på sömn eller nått. Som sagt så fick jag ett litet ryck igår och satte ihop en liten rolig vårfilm (inlägget nedan).
Nu har jag precis duschat och ätit frukost, ska snart på gudstjänst eftersom jag Ska ta konfirmationen till sommaren. Sen ska jag in till stan för att göra lite hemliga ärender och sen måste jag plugga lite också. Hoppas nu får en bra dag, puss!

(bjussar på en bild från min instgram: tthehannah)

Vårfilm

Det var alltså detta som var mitt lilla "projekt" idag. Blev inspirerad av tinkerbella som även hon gjort en vår/sommar video. Vad tycks?

Liten smygtitt från mitt lilla projekt

Paketet innehöll...

...en förstoring av en bild som numera hänger på min vägg. Jag har även beställt en fotobok och framkallat några bilder som även dem är inramade och uppsatta.
Detta äter jag just nu. Supergod, kan nästan bli en ny favvo?! Var bara tvungen att lägga upp detta, haha

Hämtat paket

I söndags så beställde jag lite smått och gott från fujidirekt, bland annat denna grejen på bilden. Visar bilder senare ikväll!

Todays

Linne - bikbok - nya jeans - cubus

Fallskärm - Timbuktu

Wednesday

Hej på er♥ Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra. Igår var det skola somvanligt, efter ett skönt påsklov. Kan ju inte påstå att det varit någon mjukstart på veckan precis eftersom vi både haft inlämning, en kort redovisning och prov idag. Annars då? Såg precis ett avsnitt av Gossip Girl medan jag åt och nu ska jag nog ta och plugga lite matte innan jag ska träna. hej!

Nybakade scones

Imorse när jag vaknat gjorde jag scones till frulle, mums!

Powerwalk

Mamma och jag har gått powerwalk till västrahamnen. Just nu sitter vi på bryggan och tar en paus och njuter av solen som valt att kika fram.

Instagram

Följ mig gärna på Instagram: tthehannah

Bloggdesign

Hej på er♥ Hoppas ni haft/har en mysig påsk! Är det bara jag som aldrig varit med om att det snöar på påskafton? Bläddrade tillbaks i arkivet i min förra blogg där jag skrivit "har gått runt i sommarkläder de senaste dagarna och klockan är mer än halv åtta och det är fortfarande 20+ ute". Fast i och för sig så var påsken mycket senare förra året...
Det jag egentligen ville komma till var att jag nu äntligen är klar med min desgin. Blev väldigt nöjd själv då jag tycker den känns väldigt personlig vilket en blogg ska vara enligt mig. Jag hade nog aldrig klarat av att fixa de utan den här tjejens hjälp gabriellakajrups.blogg.se. Jag har även använt denna sidan desginadinblogg.se. Där hittarna precis allt ni undrar över om hur man fixar sin desgin m.m
Det var väl mest de jag ville säga så ni får ha en fortsatt trevlig påsk. Puss hej!

Know your just somebody that I used to know

Glad påsk

A smile is the prettiest thing you can wear

Tänkte bara visa denna fina "skylten" som jag köpte förra veckan. Den kommer från Smart Buy, och det finns även fler olika skyltar med roliga och fina texter för en billig slant. Tipstips!

Cassandra

Idag har jag hängt med den här tösen♥

1a April

Denna bilden tog jag den 11 april. Då var det härligt vårväder♥
- April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!! Har ni blivit lurade idag? Nu är vi ju halvvägs in på våren men dock så har vädret inte visat någon rättvisa alls. Det har varit regnigt och blåsigt.. Men det fina vädret kommer väl snart får vi hoppas! Lite smått avis på min vän som är i värmen medan jag är kvar i kalla Sverige... Men som tur är så har jag faktiskt också en liten resa med min träningsgrupp att se fram emot då vi också ska till värmen, längtar!
RSS 2.0