Påsklov

Foto på mig, fotograferat av min underbara vän Cassandra i sommras♥
Nu hörrni, nu är det äntligen påsklov vilket betyder att det är ett lov närmare sommarlovet ^^

Vill ha sommar nu, nu, NU


Fem härliga bilder från Teneriffa i vintras.

FRIIIDAY!


Photo taken by: Me

Vårtecken

Åhh, vilket härligt väder det är idag! När jag kom hem tog jag kameran direkt och stack ut och fotade lite vårtecken. Ska ladda in bilderna sen så tills dess får ni ett litet smakprov från min instagram.
(detta är även första gången jag testar att mibilblogga så jag vet inte om det blir bra eller om det ens kommer upp..)

 

Design på G

Hej! Som ni ser så håller jag på att fixa med min design. Kan säga att det är verkligen inte lätt.. men det får ta sin lilla tid. Jag skulle behöva lite hjälp med hur man klistrar in profilbilden och hur man fixar i menyn så om det är någon där ute som är schysst och skulle vilja hjälpa mig skulle det vara jeeetesnällt ;)
Lilla jag :)

Nystartad blogg

Hej mitt namn är Hannah. Jag har tidigare bloggat på thehannah.devote.se men nu vill jag testa på något nytt. Andledningen till att jag lade ner min förra blogg var för att jag inte hade någon motivation om vad jag skulle skriva så därför tänkte jag testa och starta en fotoblogg vid namn viewsbyhannah.

Lite om mig själv: Jag är född 1997 alltså fyller jag 15 till sommaren. Jag tränar simning 8ggr i veckan. När jag inte träar eller är i skolan umgås jag med mina vänner. Jag älskar att shoppa..citera att jag är shoppinggalen! jag har även ett stort intresse för fotografering och det är här bloggen kommer in. Jag fotar med min Canon Eos 550D. Så istället för att skriva långa tråkiga inlägg så tänkte jag låta mina bilder tala.

Eftersom jag är ny på blogg.se så kan jag iprincip nada om hur man fixar design, profil m.m så det skulle vara jättesnällt om ni ville slänga en liten kommentar med ett litet tips! ♥
RSS 2.0