Packar

Färdigpackad och klar, snart bär det av till varmare breddgrader! Wehoo

Första uteträningen

Idag var det sponsorsim och även årets första uteträning. Kan ni hitta mig på bilden? ;)

Cherry blossoms

Grattis på födelsedagen

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Cassies födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA! Hoppas du får en underbar dag♥

22a Maj

Photos taken by Anna Nilsson - me
Hallå där. Vilket underbart väder det är! Kom hem från skolan för ungefär en timma sedan. Måste röja undan lite läxor men tyckte det var så synd att plugga inomhus så jag tog mitt pick- och pack och stack ut. Bra kombo att både kunna plugga och förbättra brännan litta. Vi hörs senare ikväll, hej!

Nyklippt

Efter skolan hade jag klipptid. Nu känns håret väldigt fräscht och fint. Det var så slitet innan så det behövdes verkligen en klippning. Jag blev iallafall väldigt nöjd :) Kom hem från träningen för dryga 30minuter sedan och nu tittar jag på Borgen. Ni för ha det så bra, hej!

Bracelet

Gjorde detta enkla men fina silverarmband förra veckan. Lätt att matcha till vilken outfit som helst och är väldigt enkelt att göra själv. (ni får ursäkta mitt slitna nagellack...haha)

Bokskogen

¡Hola! Var uppe tidigt imorse för träning och det gick mycke´brao. Eftersom det inte var så fint väder när jag kom hem sedan så väntade vi lite med att åka in till bokis ifall det skulle spricka upp till fint väder lite senare på eftermiddagen. Vi åkte iallafall in lite senare och när vi kom dit kom jag på att jag knappt hade något batteri på kameran...lyckat. Men jag fick fotat de jag ville men ljuset m.m ville sig tyvärr inte riktigt idag. Nästa gång tar jag nog med mig någon kompis för de fanns så fina mysiga stiger som skulle passat perfekt till en photoshoot, men det får bli någon annan dag. Vi drog oss hemåt när det började regna och då stannade vi även till vid möllan så jag fick fota där med. Fotade tills batteriet var helt tomt så jag får hoppas att det blev någon lycka bild iallafall! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av One Three Hill och njuta av denna lördagskväll. Poss♥

Summer paradise

Photos taken by me - Anna Nilsson

18e Maj

Hej och hå! Har haft en fullspäckad fredag vilket har varit väldigt kul! Först hade jag morgonträning vilket slutade med klädsim...haha. När jag kom hem åt jag lunch och gjorde en ny rabarberkaka eftersom den jag gjorde häromdagen blev väldigt populär. Vi ska iallafall ha med oss lite gott imorgon då vi ska på en liten familjeutflykt, mysigt! Jag hade bestämt med Anna att vi skulle se på bio så vi reserverade biljettter till filmen "Älska mig igen" helt okej film men lite långtråkig emellanåt. Innan bion hann vi även med att gå i lite affärer. Jag köpte bland annat en konfirmationsklänning jag spanat på innan, underkläder och en liten present till Cassie som fyller femton bast nästa vecka.
Hur har er dag varit? Nu ska jag snart sova eftersom det är morgonträning imorgon. Sovgott<3

Kristi flygare

Hej på er♥ Hur är det med er? Med mig är det jättebra! Kom hem från morgonträningen för lite mer än en timma sedan. Underbart med ett litet mini-lov nu, behövs verkligen! Inte nog med de utan om 10 dagar åker jag på träningsläger, ihhh ^^ Annars så har jag inget speciellt planerat idag...ska röja undan lite plugg eftersom jag missar en hel vecka när jag är borta. Ni får ha en fin dag♥

Rabarberkaka

Ingredienser
2 ägg
1,5 dl strösocker
2 dl vetemjöl
75-100g smör
ca 1,5 dl pärlsocker
400g rabarber
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225°. Smör och bröa formen. (Receptet är till en form på ungefär 20cm i diameter)
2. Vispa ägg och socker. Blanda sedan ner mjölet.
3. Skölj och skala av det yttersta på rabarberna och hacka dem i bitar om 1-2cm.
4. Häll sedan smeten i formen och lägg över rabarberbitarna.
5. Skär sedan smör (enklast med en osthyvel) i bitar över hela kakan och täck sedan med pärlsocker.
6. Grädda sedan kakan i ungefär 30min.

Happy

Börjat redigera bilderna från i söndags. Här ovan ser ni ett litet urval. Väldigt glada och våriga bilder tycker jag!

Spontan fotorunda

Hej! Hoppas ni haft en bra helg? Det har jag. Idag så gick jag och anna ut på en spontan fotorunda. Det blev väldigt fina bilder! Spontana fotorundor är de som blir mest lyckade, håller ni inte med? Jag har tyvärr bara hälften av bilderna men så fort jag fått alla ska jag börja redigera m.m så jag får visa upp dem här. Nu måste jag börja plugga till ett astronomiprov som vi ska ha nästa vecka, hörs<3

Färgstil

Phtots taken by me / Canon EOS 550D
För någon vecka sedan så lärde jag mig hur man ställer in olika färgstiler på kameran så tänkte bara kort tipsa om hur man går tillväga.
1. Ställ in kameran på antingen AV/TV
2. Gå sedan in på menyn och ställ dig på andra ikonen (röd med en kamera på)
3. Klicka sedan ner så långt det går och ställ dig på bildstil
4. Klicka sedan in på bildstil och skrolla ner till Egen 1
5. Klicka sedan på displayknappen och välj sedan bildstil monokrom
6. Välj sedan filtereffekt eller toningseffekt. Välj vilken effekt du vill ha. Klart!
Jag tror man gör ungefär på samma sätt på de flesta Canon kameror, annars är det bara att testa sig fram! Om du vill ta tillbaka ändringarna är det bara att markera standard istället för monokrom.

NEW x4

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Hade en kort skoldag som slutade ett idag så jag och Anna cyklade hem till mig och gjorde nybakta scones och hade det trevligt. Sedan mötte jag upp mamsen i stan och köpte bland annat detta ovan, ett korallfärgat linne, en fin grön t-shirt på JC, färgstarkt och somrigt! Köpte även ett korallfärgat/rosa nagellack och en bronsfärgad haircuff. Köpte för ett tag sedan den silvriga haircuffen men kunde inte nöja mig med en, snyggt och stilrent!

La Roche

Kom för en stund sedan hem från en liten överraskningsmiddag för Joanna som fyller 18år idag. Hade tidigare idag lurat henne och sånt så det var kul :)

10e Maj

Hejsan! Oj, det var ett bra tag sedan det uppdaterades här, men jag lever. De senaste två veckorna (det är väl ungefär 2 veckor sen sist?) så har det rullat på i skolan som vanligt med en del läxor, prov m.m. Förra helgen spenderades med några vänner och i måndags var de simtävling. Iförrgår var jag på öppethus på Procivitas och nu är det snart helg igen. Kom hem från skolan för en stund sedan och denna dagen har nog varit den segaste på länge. För i övrigt så sitter jag just nu och lyssnar på musik och tar de lugnt. Ska fixa något att äta snart och sätta på ett avsnitt av One Three Hill som jag även börat kolla på. Tills dess så bjussar jag på några bilder från de senaste veckorna.

Valborg i bilder

Jag och bästist♥
Det var mycket folk

Majbrasan

Fin solnedgång också

Den klassiska hoppbilden

1a Maj

Bild från we♥it
OJ, vad tiden går fort! Redan maj månad och det kunde ju inte invigas bättre än med klarblå himmel och strålande sol, gillart! Förövrigt så hade jag en superrolig och mysig valborg igår med bästis. Vi stack först ner till stranden och såg majbålet och följt av de blev det en supergod middag och filmmys. Idag har jag först tränat och sen har jag även varit ute på en liten fotorunda och även invigit den nya glassbaren här jag bor. Hoppas ni haft en underbar dag♥
Btw så håller jag på att redigera bilderna från igår så de lär väl komma upp här inom kort och bilderna som togs idag ska gås igenom så snart jag fått dem.
RSS 2.0