Rabarberkaka

Ingredienser
2 ägg
1,5 dl strösocker
2 dl vetemjöl
75-100g smör
ca 1,5 dl pärlsocker
400g rabarber
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225°. Smör och bröa formen. (Receptet är till en form på ungefär 20cm i diameter)
2. Vispa ägg och socker. Blanda sedan ner mjölet.
3. Skölj och skala av det yttersta på rabarberna och hacka dem i bitar om 1-2cm.
4. Häll sedan smeten i formen och lägg över rabarberbitarna.
5. Skär sedan smör (enklast med en osthyvel) i bitar över hela kakan och täck sedan med pärlsocker.
6. Grädda sedan kakan i ungefär 30min.


Kommentarer
Mam

Mmmmms

2012-05-16 @ 18:22:22
Mikaela

gud vad gott! :)

2012-05-17 @ 13:09:42
URL: http://miikaelabergstrom.devote.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0